Łososia myjemy i przekładamy do naczynia żaroodpornego. Doprawiamy sola oraz pieprzem. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 C na ok 20 min. Upieczonego łososia przekładamy do miski. Rozdrabniamy widelcem na pastę.
Jajka gotujemy na twardo. Gdy są już zimne obieramy ze skórki i przekrawamy na pół. Wydrążamy żółtka i przekładamy je do miski z łososiem. Dodajemy majonez, drobno posiekany koperek, sól oraz pieprz. Całość mieszamy, aż powstanie gładka pasta. Faszerujemy nią wgłębienia jajek. Posypujemy świeżym koperkiem.
Idealne na Wielkanoc. Smacznego
0,1 kg
125,00 zł/1 kg
Lista kategorii
Zużyty sprzęt i opakowaniaCertyfikat BIOPoznaj Nutri-scoreQR kodyNiedziele handlowe 2025Dodatkowe listingiUstawienia cookies