Mięso wędzone plastry

Wszystkie produkty w Mięso wędzone plastry: znaleziono 23 produktów

Sortuj po:

Najpopularniejsze

7
49
 

0,14 kg

53,50 zł/1 kg

8
99
 

0,1 kg

89,90 zł/1 kg

5
79
 

0,1 kg

57,90 zł/1 kg

7   
99
5
49
 
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 7,99 zł

0,1 kg

54,90 zł/1 kg

-31%
10
59
 

0,15 kg

70,60 zł/1 kg

3
99
 

0,1 kg

39,90 zł/1 kg

9
49
 

0,1 kg

94,90 zł/1 kg

9
39
 

0,1 kg

93,90 zł/1 kg

9
19
 

0,1 kg

91,90 zł/1 kg

9
69
 

0,08 kg

121,13 zł/1 kg

5
99
 

0,09 kg

66,56 zł/1 kg

12
99
 

0,07 kg

185,57 zł/1 kg

6
69
 

0,1 kg

66,90 zł/1 kg

8
99
 

0,1 kg

89,90 zł/1 kg

6
99
 

0,1 kg

69,90 zł/1 kg

8
99
 

0,1 kg

89,90 zł/1 kg

6
59
 

0,1 kg

65,90 zł/1 kg

7
00
 

1 szt.

12
39
 

0,15 kg

82,60 zł/1 kg

18
29
 

0,1 kg

182,90 zł/1 kg

7
00
 

1 szt.

6
00
 

1 szt.

2
99
 

0,15 kg

19,93 zł/1 kg

z 1

Najlepsze wędzonki plastry

Wędzenie to tradycyjna forma konserwacji żywności, która jest bardzo skuteczna. W efekcie jej zastosowania powstają produkty o wyrazistym aromacie. Mięso jest przechowywane przez długi czas w dymie z drewna, dzięki czemu zmieniają się jego kolor, smak i właściwości. 
Takich przysmaków nie musimy przygotowywać sami – z bogatym asortymentem tych artykułów możemy się zapoznać w kategorii Wędzonki plastry na carrefour.pl.

Wędzonki plastry – jakie wybrać?

Polędwica z indyka, polędwica sopocka, boczek szwarcwaldzki to tylko przykładowe produkty, które dostępne są w tej kategorii. Wszystkie charakteryzują się specyficznym smakiem – są aromatyczne, mogą kojarzyć się z różnymi regionami świata. Są to artykuły, które mogą się znakomicie sprawdzić jako dodatek do kanapek, przekąska, składnik dań głównych i sałatek. 
Wędzone specjały można spożywać na zimno lub na ciepło. Świetnie smakują z jajami sadzonymi, mogą być też dodawane do tradycyjnych polskich potraw, takich jak kapuśniak czy też bigos. Wędzonki plastry są jednym z produktów, które pojawiają się na większości polskich, świątecznych stołów. 

Wędzonki plastry – na co zwrócić uwagę?

Wybierając wędliny, sprawdźmy przede wszystkim rodzaj mięsa, z którego powstała dana wędzonka. Jedni preferują drób, inni wieprzowinę. Kolejna kwestia to zawartość opakowania, tj. liczba plastrów – czy jest wystarczająca, biorąc pod uwagę, do czego jest nam potrzebny ten produkt? Upewnijmy się też, w jakich warunkach powinien być przetrzymywany dany artykuł i po jakim czasie od otwarcia należy go spożyć.
Warto mieć pod ręką kilka różnych opakowań wędzonki plastry, gdyż mogą się one nam przydać na różne okazje – choćby jako przekąska w razie niespodziewanej wizyty gości. 

Artykuły spożywcze
Drogeria, kosmetyki i zdrowie
Zakupy niecodzienne
Elektronika
Dom i ogród
Wyposażenie domu